Μπήκαν Σε Σήpαγγα Να Σώσοuν Σκυλάκι Που Ήταν Εκεί Γεμάτο Πληγές, Χωρίς Να Μπορεί Καλά Να Περπατήσει


Μπήκαν Σε Σήραγγα Να Σώσουν Σκυλάκι Που Ήταν Εκεί Γεμάτο Πληγές, Χωρίς Να Μπορεί Καλά Να Περπατήσει


Διαφ.

Στο παρά πέντε και χάρη στην άμεση κινητοποίηση εθελοντών σώθηκε ένα σκυλάκι, το οποίο ζούσε μέσα σε μια σήραγγα, γεμάτο πληγές και σε άθλια κατάσταση.



Για το περιστατικό αυτό μας ενημερώνει η εθελόντρια από τα Μέγαρα Μαρία Αρκομάνη Maria Arkomani, η οποία έμαθε για το ζώο αυτό από μια κοπέλα που προσπαθούσε να το ταΐσει. Το σκυλάκι ζούσε μέσα στη σήραγγα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Την περισσότερη ώρα ήταν καθισμένο. Φυσικά ήταν ζήτημα χρόνου να πεθάνει.

Η Μαρία με τον εθελοντή Μάριο Μωραΐτη δεν το σκέφτηκαν. Πήγαν στο σημείο και μπήκαν μέσα στη σήραγγα. Το σκυλάκι ήταν στο βάθος. Σηκωνόταν με μεγάλη δυσκολία, δεν πατούσε καλά τα ποδαράκια του. Δίπλα του και παντού τεράστιοι αρουραίοι.

Η Μαρία θα πει χαρακτηριστικά: «Αμέσως με τον Μάριο Μωραΐτη μπήκαμε στη σήραγγα. Όσο μπαίναμε, εκείνο άλλο τόσο απομακρυνόταν. Δεν μπορούσαμε να τα παρατήσουμε και καταφέραμε να το οδηγήσουμε σε άλλη σήραγγα που ήταν μονόδρομος για να σωθεί η ζωή του. Καταφέραμε και τον πιάσαμε. Τα ποδαράκια του είναι μέσα στις πληγές και στο πύον και έχει τρύπες στο κορμάκι του. Όλο του το σώμα γεμάτο ψύλλους και τσιμπούρια. Ο μικρουλης μας είναι πλέον ασφαλής.

ΥΓ: Κατά τη διάρκεια της διάσωσης του ζουζουνιού, όπως θα ακούσετε στο βίντεο, υπάρχουν και τα πειράγματα καθώς ο Μαριάκος μας φοβόταν για φίδια.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: