Δεν το χωράει το μυαλό: Βίντεο στο TikTok δείχνει το «πριν» και το «μετά» σε ξενοδοχείο στη Ρόδο που τυλίχτηκε στις φλόγες


Δεν το χωράει το μυαλό: Βίντεο στο TikTok δείχνει το «πριν» και το «μετά» σε ξενοδοχείο στη Ρόδο που τυλίχτηκε στις φλόγες


Διαφ.

Συγκλονιστικό βίντεο στο TikTok κυκλοφορεί αυτές τις μέρες, αποτυπώνοντας το ανείπωτο κακό που προκάλεσε η φωτιά στη Ρόδο. Οι φλόγες που κατέκαυσαν ένα ξενοδοχείο στην περιοχή της Λίνδου άφησαν πίσω τους ένα καταστροφικό τοπίο.

Το βίντεο αποτυπώνει με ανατριχιαστικό τρόπο την αντίθεση μεταξύ του «πριν» και το «μετά» της πύρινης λαίλαπας. Στο «πριν», η κάμερα έδειχνε την πισίνα του ξενοδοχείου, αναδεικνύοντας τη ζωντάνια και τη χαρά των διακοπών. Τουρίστες απολάμβαναν τις καλοκαιρινές τους στιγμές, χαμογελώντας ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα και τις γεμάτες χαρά στιγμές.

Αλλά, η συνέχεια είναι αποτρόπαια. Το «μετά» παρουσιάζει μια άλλη πραγματικότητα, μια τραγωδία που δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. Αντί για τη χαρά και τον ενθουσιασμό, οι εικόνες δείχνουν μια έρημη πισίνα που καλύπτεται από τις στάχτες και τα καύσιμα. Το ξενοδοχείο, που κάποτε ήταν γεμάτο από ζωή, τώρα είναι ένα άδειο και αποκαλυπτικό μνημείο της καταστροφής.

Οι εικόνες είναι συντριπτικές και ανατριχιαστικές. Αποτελούν μια δυνατή υπενθύμιση για το πόσο εύθραυστη είναι η φύση και πόσο θανατηφόρες μπορούν να γίνουν οι δυνάμεις της φωτιάς. Η φωτιά είναι ένας άνευ έλεους καταστροφέας, που αφήνει πίσω της καταστροφή και θλίψη.

@k_urdo4 #rhodos2023 #friends #lindosimperialhotel ♬ original sound – K_urdo4


Πηγή

Διαβάστε επίσης: