Ενώ Κuνηγούσε Μια Ομάδα Γλάpων Που Κολυμπούσαν, Ένας Σκύλος Παραλίγο Να Πνιγεί Μέχρι Την Παρέμβαση Των Διασωστών


Ενώ Κυνηγούσε Μια Ομάδα Γλάρων Που Κολυμπούσαν, Ένας Σκύλος Παραλίγο Να Πνιγεί Μέχρι Την Παρέμβαση Των Διασωστών


Διαφ.

Ένα ατίθασο Springer Spaniel σπάνιελ θα είχε σχεδόν σίγουρα πεθάνει αν δεν ήταν μια απίστευτη σύμπτωση σε έναν κόλπο του Σίδνεϊ το Σάββατο.



Ένας φιλόδοξος σκύλος που κολύμπησε έως και 200 ​​μέτρα στον ωκεανό κυνηγώντας μια ομάδα γλάρων θα ήταν σχεδόν βέβαιο ότι θα είχε πνιγεί αν δεν ήταν μια απίστευτη πράξη της μοίρας.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, η Αστυνομία της NSW ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης αφού ένας σκύλος παραλίγο να πνιγεί. Το ζώο αιχμαλωτίστηκε από πουλιά.

Το Springer Spaniel περπατούσε με την οικογένειά του κοντά στον κόλπο Bedlam στο Gladesville , στα βόρεια προάστια του Σίδνεϊ , όταν πήδηξε ξαφνικά στο νερό.

Περίεργος και περιπετειώδες, το ζώο κολύμπησε περίπου 200 μέτρα στον ωκεανό. Η αιτία ? Μια ομάδα γλάρων που φωλιάζουν σε ένα αγκυροβολημένο γιοτ τον κοίταξαν κατάματα.

Σύμφωνα με την ειδησεογραφική ιστοσελίδα news.com.au , ο Κούπερ άρχισε να κάνει κύκλους όταν τα πουλιά άρχισαν να πετούν από πάνω του. Οι ιδιοκτήτες του πανικοβλήθηκαν όταν παρατήρησαν ότι ο τετράποδος σύντροφος τους κουράζεται όλο και περισσότερο … Μήπως θα έβγαινε αλώβητος από αυτό;

Ευτυχώς, ο σκύλος φαίνεται να γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι. Κατά μια εκπληκτική σύμπτωση, το σκάφος της Διοίκησης Πεζοναυτικής Αστυνομίας της NSW περνούσε από εκεί. Αρχικά, η ομάδα διάσωσης πίστευε ότι ένας σκύλος δυσκολευόταν να φτάσει στη στεριά.

Πλησιάζοντας πιο κοντά, η αστυνομία εντόπισε τελικά τον σκύλο, εξαντλημένο και φοβισμένο . Τον πήραν αμέσως και επιβιβάστηκαν στη βάρκα τους.

Ο Κούπερ , μουσκεμένος μέχρι το κόκκαλο, επέστρεψε με ασφάλεια στους θετούς γονείς του. Οι τελευταίοι, ανακουφισμένοι, εξέφρασαν την απέραντη ευγνωμοσύνη τους στους διασώστες.

Η ηρωική ιστορία μοιράστηκε στη σελίδα της αστυνομίας της NSW στο Facebook. Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 18.000 likes και 2.400 θετικά σχόλια μέχρι σήμερα.

Η οικογένεια του επιζώντα ήθελε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του Κούπερ , για να δείξει ότι τα πάει καλά, παρά την πρόσφατη ατυχία του στη μέση των κυμάτων και τους σαγηνευτικούς γλάρους.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: