Ημίγυμνος ο Κωνσταντίνος Αργυρός: Αναστάτωσε τον γυναικείο πληθυσμό και «έριξε» το Instagram (photo)


Η θερμοκρασία έχει ανέβει στην Αττική και οι celebrities ξεκίνησαν ήδη τις πρώτες βουτιές. Φυσικά ανάμεσα σε αυτούς δεν θα έλειπε και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ο οποίος αποφάσισε να απολαύσει το καλοκαιρινό ύπνο, μετά από μία πολύ επαγγελματικά κουραστική περίοδο.


Διαφ.

Δείτε επίσης: “Βόμβα” Κότσιρα για Αργυρό: “Δεν θα συνεργαζόμουν μαζί του γιατί…” (video)

Survivor spoiler 01/06: Θαύμα με Σπύρο Μαρτίκα! Σκάει ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση και τον κρατάει στο Survivor 5!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 01/06: Θαύμα με Σπύρο Μαρτίκα! Σκάει ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση και τον κρατάει στο Survivor 5!

Στην παραλία ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Ο γνωστός καλλιτέχνης τον τελευταίο καιρό έχει ήδη κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ, και τα τραγούδια έχουν ήδη φτάσει πολύ ψηλά στα ελληνικά charts, ενώ το βράδυ τραγουδά σε πολύ γνωστό μουσικό κέντρο.

Όταν λοιπόν, οι υποχρεώσεις δεν του κλέβουν όλες τις ώρες της ημέρας, εκείνος προτιμά να απολαμβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο. Μάλιστα ανέβασε φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, από την καλοκαιρινή του βουτιά.

Δείτε τη φωτογραφία:

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
View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Άλλος άνθρωπος ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τα άλλαξε όλα στην εμφάνισή του (photos)

Χωρίς καμία αμφιβολία ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι ένας από τους πιο ταλαντούχος και εμφανίσιμους τραγουδιστές της γενιάς τους.

Ο ίδιος δουλεύει πυρετωδώς, κάτι που φαίνεται από τα τραγούδια που βγάζει και γίνονται κατευθείαν επιτυχίες.

Μέσα στο πλαίσιο της δουλειάς του ο γνωστός τραγουδιστής έχει παίξει πολλές φορές με την εμφάνισή του, υιοθετώντας πολλές φορές διαφορετικό στιλ στα μαλλιά του.

Έτσι και τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός έγινε άλλος άνθρωπος, κόβοντας σχεδόν «γουλί» τα μαλλιά του. Μάλιστα, δε δίστασε να μοιραστεί φωτογραφίες από το νέο του look με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες μέρες ο τραγουδιστής είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη νέα του συντροφιά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Argiros (@argiros_konstantinos)

Όπως καταλαβαίνουμε από τα διάφορα hashtags που έχει προσθέσει σαν λεζάντα στη φωτογραφία, η αλλαγή προέκυψε από το νέο του επαγγελματικό βήμα, καθώς σύντομα βγάζει καινούργιο τραγούδι.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: