Survivor Highlights (31/5): Ο τραυματισμός της Βρισηίδας και ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση


Οι εντάσεις συνεχίζονται, μετά την ανακοίνωση του Λιανού αλλά και το συναρπαστικό ταξίδι στο Μεξικό. και στο χτεσινό επεισόδιο 31/5 Survivor 5, το οποίο έχει και τραυματισμούς αλλά και πολλά «καρφιά».


Διαφ.

Τι είδαμε χθες (31/5) στο Survivor 5

Η επίκληση του Σπύρου Μαρτίκα στο Κερατσίνι

Το βράδυ της Τρίτης 31/5 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο για το Survivor 5 οι πρώτες δηλώσεις – καρφιά έπεσαν στο τραπέζι, με πρώτο και καλύτερο τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την κάλπη των κόκκινων

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5: Η κάλπη μίλησε – Για πρώτη φορά σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση

Ο παίκτης λοιπόν μιας και είναι για 10η φορά σε φάση να αποχωρήσει έκανε μια προσωπική δήλωση κάνοντας μια φανερή επίκληση στο συναίσθημα των ανθρώπων από την περιοχή, όπου και μεγάλωσε στην Αθήνα, στο Κερατσίνι. Δε δίστασε να τάξει σε ανθρώπους της περιοχής, που έχουν ανάγκη, πως βγαίνοντας θα τους φροντίσει.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλυψε για το τραγούδι που θα γράψει ο Δάντης στον Εμμανουήλ

Την Τρίτη 31/5 στο επεισόδιο του Survivor 5 οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας ετοιμάστηκαν για άλλο ένα αγώνισμα ασυλίας, προτού όμως πάνε στον στίβο έκαναν κάποιες προσωπικές δηλώσεις, τις οποίες ακούει το κοινό και μεταξύ τους οι ίδιοι δε γνωρίζουν.

Ο Μαρτίκας λοιπόν θέλησε να αποκαλύψει στον κόσμο, πως η Ασημίνα εξαγόρασε τον Εμμανουήλ με ένα τραγούδι, που θα του γράψει ο αγαπημένος της Χρήστος Δάντη.. Το όφελος της, όπως τόνισε, ήταν να την θέσει την καλύτερη παίκτρια πριν αποχωρήσει και να δηλώσει ακόμα πως θα ήθελε να κερδίσει και το τελικό έπαθλο.

Ο Άρης Σοϊλέδης θέλει να εξοντώσει τον Σπύρο Μαρτίκα

O Άρης Σοϊλέδης είναι ένας παίκτης, που έχει αποδείξει μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 5 πως δε ”μασάει” τα λόγια του και το ίδιο έκανε και στο επεισόδιο της Τρίτης 31/5 αδειάζοντας φανερά τον Μαρτίκα.

Να θυμίσουμε εδώ πως ο φαρμακοποιός είναι υποψήφιος προς αποχώρηση και δηλώνει πως είναι έτοιμος να φύγει αυτή τη φορά. Ο Σοϊλέδης όμως επειδή δεν πείθεται από τα λόγια του ανακοίνωσε πως θα αυτοπροταθεί αν ψηφιστεί σε περίπτωση, που χάσει η ομάδα του, με σκοπό να τον εξοντώσει.

Ο άσχημος τραυματισμός της Βρισηίδας Ανδριώτου

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τους παίκτες από την μπλε και από την κόκκινη ομάδα να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια με σκοπό να πάρουν τη νίκη, να μην χάσουν την ασυλία και έτσι να παρατείνου την παρουσία τους στο παιχνίδι.

Οι 10 τελευταίοι παίκτες που έχουν απομείνει έχουν κουραστεί πολύ και χρειάζεται να κάνουν πολλά περισσότερα run και την Βρισηίδα συγκεκριμένα να εξουθενώνεται. Στο επεισόδιο της Τρίτης 31/5 η κοπέλα έβαλε τα δυνατά της όμως ένας τραυματισμός την έβγαλε στον πάγκο, με φοβερούς πόνους.

Η ομάδα που έχασε τη δεύτερη ασυλία

Την Τρίτη 31/5 σε άλλο ένα επεισόδιο Survivor 5 είδαμε τους 10 εναπομείναντες παίκτες να αγωνίζονται για να πάρουν τη δεύτερη ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν συμπαίκτη τους στο συμβούλιο του νησιού.

Όπως σας το είχαμε πει και εμείς νωρίτερα για δεύτερη σερί ημέρα, η ομάδα των μπλε τα πήγαν καλύτερα και έτσι είναι ασφαλείς και θα πάνε στην καλύβα τους δικαιωμένοι.

Ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα

Στο σημερινό επεισόδιο 31/5 του Survivor 5 είδαμε την μπλε ομάδα να κερδίζει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και να πηγαίνει στο συμβούλιο του νησιού παρατηρώντας τη δύσκολη ψηφοφορία των κόκκινων.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο πρώτος υποψήφιος από την κάλπη της Δευτέρας 30/5, σας είχαμε πει πως μαζί του στο τάκο θα έβγαινε για πρώτη φορά η Μαίη και τελικά έτσι συνέβη, με την αθλήτρια να παίρνει 3 ψήφους από τους συμπαίκτες του.

Ο παίκτης που έδωσε ο Γιώργος Ταλάντσεφ υποψήφιο προς αποχώρηση

Το survivor 5 μετράει πολλούς μήνες στον αέρα και αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι έχουν παραμείνει οι τελευταίοι 10 πιο δυνατοί παίκτες, και όσο να ‘ναι θέλουν να πιούν νερό μιας και έχουν φτάσει με τόσο κόπο στην πηγή. Στο σημερινό επεισόδιο 31/5 είδαμε τους μπλε να κερδίζουν ξανά την ασυλία και τους κόκκινους να βγάζουν αναγκαστικά, μέσω κάλπης έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Από την άλλη ο Ταλάντσεβ, την προηγούμενη ημέρα κέρδισε το τοτέμ ασυλίας και έτσι λοιπόν χωρίς να έχει και πολλές επιλογές έβγαλε υποψήφια την Στέλλα Ανδρεάδου, ευελπιστώντας πως το κοινό θα την κρατήσει στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: