Έξαλλη με δημοσιογράφο η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα βάλουν ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά!»


Έξαλλη με δημοσιογράφο η Βρισηίδα Ανδριώτου: «Θα βάλουν ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά!»


Διαφ.

Ξέσπασε η Βρισηίδα Ανδριώτου το βράδυ της Τετάρτης κατά δημοσιογράφου. Όπως ισχυρίστηκε η πρώην παίκτρια του Survivor All Star, βγαίνοντας από το ραντεβού με την αισθητικό της, ένας ρεπόρτερ την κυνήγησε κάνοντάς της αδιάκριτες ερωτήσεις.Μπορεί στην αρχή, όπως είπε, να μην ήθελε να απαντήσει, ωστόσο στη συνέχεια ανταποκρίθηκε αλλά φοβάται ότι θα γίνει μοντάζ. «Φυσικά θα βάλουν ό,τι τους καπνίσει και ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά και δε θα πουν τα υπόλοιπα καλά που είπα» λέει στο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα η Βρισηίδα Ανδριώτου αναφέρει:

«Να σας πω κάτι που έγινε και με έχει νευριάσει πάρα πολύ. Βγήκα από την αισθητικό μου και ήταν έξω ένας πολύ ωραίος και αδιάκριτος δημοσιογράφος. Για έναν περίεργο λόγο όταν εμείς δε θέλουμε να κάνουμε δηλώσεις και τους αποφεύγουμε, μας βρίζουν οι δημοσιογράφοι στα πάνελ και λένε ότι είμαστε αγενέστατοι. Έτσι λοιπόν, ενώ εγώ περπατούσα και με κυνηγούσε, ενώ εγώ δεν ήθελα, συνέχισε να με ρωτάει αδιάκριτες ερωτήσεις.

Του είπα πως δε θέλω να κάνω δηλώσεις και ότι τα είπα στη Σκορδά για το Survivor κι αν θέλω να πω κάτι θα πάω σε κάποια εκπομπή. Αυτός συνέχισε, οπότε εγώ σταμάτησα να περπατάω, γιατί θα πουν ότι είμαι αγενέστατη και θα με βρίζουν κι από πάνω. Θα με βρίζουν τα κανάλια, γιατί αν εγώ αποφύγω θα λένε “ποια νομίζει ότι είναι και θα κυνηγάμε την παίκτρια ριάλιτι;”. Γι’ αυτό τον λόγο κάθισα να απαντήσω σε 2-3 ερωτήσεις που ήταν και πολύ αδιάκριτες.

Και αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι δημοσιογράφοι, είναι πως όταν δε θέλω να βγω στην τηλεόραση, δε θα βγω. Γιατί είμαι στη μέση σε κάποια πράγματα και δε μπορώ να λογοδοτήσω εγώ για κάποιες μπούρδες που λένε κάποια άτομα στην τηλεόραση. Και φυσικά όλο αυτό είναι μοντάζ, οπότε φυσικά θα βάλουν ό,τι τους καπνίσει και ό,τι γουστάρουν για να βγάλουν εμένα κακιά και δε θα πουν τα υπόλοιπα καλά που είπα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: