Μελαχρινή με κοντό μαλλί και Ολλανδέζα: Αυτή είναι η κρυφή σύντροφός του Γιώργου Παπανδρέου, διέρρευσε η 1η φώτο της


Μελαχρινή με κοντό μαλλί και Ολλανδέζα: Αυτή είναι η κρυφή σύντροφός του Γιώργου Παπανδρέου, διέρρευσε η 1η φώτο της


Διαφ.

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπήρξε παντρεμένος με την Άντα Παπαπάνου, με την οποία χώρισε το 2016. Έχει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (από τον πρώτο γάμο με την Εύα Ζησιμίδου, 1982) και τη Μαργαρίτα-Έλενα (από τον δεύτερο γάμο με την Άντα Παπαπάνου) Ενώ σήμερα διατηρεί σχέση με την Ολλανδέζα Γουέντι Κονέλι.Advertisement

Στο όμορφο σκηνικό της Σκιάθου, συγκεκριμένα το 2014, διασταυρώνονται τα βλέμματα του Γιώργου Παπανδρέου με την Γουέντι Κονέλι για πρώτη φορά.

Ο έρωτας του Γιώργου Παπανδρέου με την Γουέντι Κονέλι

Η όμορφη personal trainer Γουέντι Κονέλι, δεν είναι μία απλή τουρίστρια αλλά κάτι σαν μόνιμη κάτοικος της Σκιάθου, αφού δε χάνει ευκαιρία να επισκεφθεί το νησί και να περάσει στιγμές χαλάρωσης στην βίλα της στην περιοχή του Κατσαρού, την οποία αγόρασε με τον πρώτο της σύζυγο.

Advertisement

Λίγα χρόνια αργότερα μετά την αγορά, ο γάμος της διαλύεται η ίδια εξακολουθεί όμως να επισκέπτεται την Σκιάθο με τις κόρες της Έλενα και Μελίνα.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά της γνωριμίας της με τον Γιώργο Παπανδρέου, η έλξη ήταν αμοιβαία και τα ενδιαφέροντα που τους ένωσαν πολλά: η αγάπη για την γυμναστική και την ιστορία, ακούν την ίδια μουσική και αρέσκονται στο να περνούν ατελείωτες ώρες χαζεύοντας την θάλασσα και ακούγοντας ιστορίες των ντόπιων.

Δύο χρόνια αργότερα άρχισαν και οι πρώτοι ψίθυροι για τη σχέση τους

Τέσσερα χρόνια περίπου μετά τον χωρισμό του από την Άντα Παπανδρέου και τη γνωριμία του με την 50χρονη Ολλανδή γυμνάστρια Γουέντι Κόνελι, ο Γιώργος Παπανδρέου αποφάσισε να κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή μαζί της. Μαζί του και τα δύο παιδιά του, Ανδρέας και Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Advertisement

Advertisement

Ο πρώην πρωθυπουργός τα τελευταία δύο χρόνια είχε µετακοµίσει σε µια νεόκτιστη µεζονέτα 120 τ.µ., µερικές δεκάδες χιλιόµετρα µακριά από το Καστρί, σε έναν αποµονωµένο, παραθαλάσσιο οικισµό στην περιοχή του Μαραθώνα, κάνοντας µια νέα αρχή στη ζωή του, µακριά από την Άντα, αλλά πλέον έχει έρθει πιο κοντά στην Αθήνα µαζί µε τη σύντροφό του και τη µητέρα του.

Ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τη σύντροφό του στη Σκιάθο


Πηγή

Διαβάστε επίσης: