Κιβωτός του κόσμου: «Από ένα καφενείο μας "μάζευε" ο πάτερ Αντώνιος για να μας σώσει! Θα τον υπερασπιστώ» – Τι υποστηρίζει πρώην φιλοξενούμενος (Video)


Ο Παντελής Μπακουσόγλου, πρώην φιλοξενούμενος της Κιβωτού του Κόσμου, ζει και εργάζεται στην Ολλανδία. Όπως ανέφερε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα», μόλις πληροφορήθηκε για τις καταγγελίες σε βάρος του πατέρα Αντώνιου, ήρθε στην Ελλάδα και να υποστηρίξει τον ιερέα. Παράλληλα, όλο και περισσότερες είναι μαρτυρίες για την Κιβωτό του Κόσμου με τις καταγγελίες για τις συνθήκες που επικρατούσαν στη δομή να προκαλούν αποτροπιασμό


Διαφ.

«Από τα 8 μέχρι τα 18 μου ήμουν στην «Κιβωτό». Από ένα καφενείο μας «μάζευε» για να μας σώσει. Στην «Κιβωτό» ήμασταν μαζί με τον αδελφό μου, δεν μάθαμε το κακό, μάθαμε το καλό», είπε αρχικά ο Παντελής Μπακουσόγλου.

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

«Κακές συμπεριφορές υπήρχαν σε κάθε παιδί, μας τιμωρούσαν, μας έβαζαν 1 ώρα στη γωνία ή μας έκοβε το παιχνίδι. Μια φορά είδα μια κακή συμπεριφορά υπάλληλου και αμέσως έφυγε. Έχω πάει διακοπές με τον πατέρα Αντώνιο, αλλά δεν υπήρχε ποτέ διαχωρισμός, “θα πάτε πχ. μόνο αγόρια ή μόνο κορίτσια», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις διακοπές και που έκαναν προσέθεσε: «στην κρουαζιέρα για παράδειγμα πηγαίναμε 8 αγόρια, 8 κορίτσια, 4 υπεύθυνοι».

Ο Παντελής Μπακουσόγλου μίλησε για την ζωή του τώρα ως ενήλικας.

«Δουλεύω στην Ολλανδία και με αυτά που άκουσα, ήρθα για να υπερασπιστώ την Κιβωτό του κόσμου. Αυτά που ακούω, για μένα είναι ψεύδη. Μακάρι να την αναλάβει την «Κιβωτό» ο πατέρας Αντώνιος, γιατί με τον ιδρώτα και την αγάπη του την έχει χτίσει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κιβωτός του Κόσμου: «Θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του» - Ξέσπασε ο αδελφός του πατέρα Αντώνιου (Video)

Για τον πατέρα Αντώνιο, εν μέσω της βροχής των καταγγελιών που βάζουν στο στόχαστρο τον ίδιο και την Κιβωτό του Κόσμου, μιλά ο αδερφός του. Ο πατέρας Διονύσιος, ο οποίος ζει στη Χίο, μίλησε στο «Πρωινό μας» για τα όσα ακούγονται και δήλωσε βέβαιος για την αθωότητα του αδερφού του. Παράλληλα, δείτε εδώ τη χλιδάτη ζωή του Ιρακινού γενικού διευθυντή αλλά το ποια είναι τα «πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου

«Γνωρίζω τον αδερφό μου, την αθωότητά του. Έχει δώσει τη ζωή του γι’ αυτό το έργο μαζί με την πρεσβυτέρα. Δεν ξέρω αν θα τον θυμούνται για το έργο του αλλά πάντως θα τον θυμούνται περισσότερο για το σταύρωμά του. Η σιωπή και η προσευχή μας είναι πιο δυνατή από τις συνεντεύξεις» είπε ο πάτερ Διονύσιος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: