Survivor All Star: Συναγεpμός στον Άγιο Δομίνικο! Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιανού που φέρνει τα πάνω-κατω στο ριάλιτι (Video)


«Μπλόκο» στον Γιώργο Λιανό έκανε η Έλενα Πολυκάρπου για το Survivor All Star. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι σχεδόν παραδέχτηκε ότι η αποστολή αναχωρεί τον Δεκέμβριο. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για το μεγάλο φαβορί που είχε αποχώρησει αναγκαστικά και τώρα πάει για να κατακτήσει το Survivor All Star!


Διαφ.

Δεν θέλησε να πάρει θέση για τις δηλώσεις παικτών όπως ο Ντάνος και ο Κατσούλης. «Από τη στιγμή που έχει κερδίσει το Survivor γιατί να τον συμβουλέψει κάποιος;» είπε για τον Σάκη Κατσούλη και αν χρειάζεται coach.

Ώρες αγωνίας: Λιποθύμησε στο αεροδρόμιο η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Ώρες αγωνίας: Λιποθύμησε στο αεροδρόμιο η εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη!

«Έχω μια γενική εικόνα ότι υπάρχει ένας πλουραλισμός παικτών και από το πρώτο και από το δεύτερο, το τρίτο, το τέταρτο Survivor. Είναι μια ωραία ομάδα που σχηματίζεται.

Λόγω ενός τυφώνα καταστράφηκαν πάρα πολλές πίστες και η παραγωγή εδώ και 1,5 μήνα έχει πέσει με τα μούτρα και φτιάχνει καινούργιες πίστες. Θα είναι και αρκετά δύσκολες αποκάλυψε.

Survivor All Star spoiler: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιέρας! Φεύγουν άρον άρον οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο! Πόσα επεισόδια την εβδομάδα;

Survivor All Star spoiler: Αντίστροφα έχουμε αρχίσει να μετράμε για την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor All Star και εδώ στο Athensmagazine.gr αναμένεται να μάθετε όλα τα ρεπορτάζ αναφορικά με το αγαπημένο ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης!

Στον ΣΚΑΙ οι συσκέψεις είναι καθημερινές σχετικά με το μεγάλο τους πρότζεκτ, καθώς μετά την αποτυχία του Love Island αλλά και σειρών όπως ο Γλυκάνισος, στον οποίο είχαν ποντάρει πολλά, αρχίζουν να στρέφονται στο Survivor All Star, που είναι δεδομένο ότι θα απογειώσει τα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού και θα βάλει δύσκολα σε ισχυρά προγράμματα που θα βρει απέναντι, όπως ο Σασμός, οι Παγιδευμένοι, η Γη της Ελιάς και άλλα που παίζουν στην ίδια ζώνη σε ανταγωνιστικά κανάλια!

Survivor All Star spoiler: Τότε θα γίνει η πρεμιέρα - Πόσα επεισόδια την εβδομάδα;

Πάμε λοιπόν στο θέμα μας! Το Survivor All Star αναμένεται να αρχίζει αμέσως μετά το... Μουντιάλ του Κατάρ. Στόχος του καναλιού είναι να μην πέσει πάσω στην μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, η οποία θα προβληθεί φέτος στον ΑΝΤ1, όμως θέλει να προλάβει και τις εξελίξεις των σειρών οπότε σκοπεύει να αρχίσει το ριάλιτι στις 15 με 20 Δεκεμβρίου! Δηλαδή πιο γρήγορα από κάθε άλλο Survivor.

Survivor All Star spoiler: Ανατροπή με την ημερομηνία της πρεμιάς! Φεύγουν άρον άρον οι παίκτες για Άγιο Δομίνικο!

Συγκεκριμένα για τις 18 Δεκεμβρίου είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο ΣΚΑΙ σκέφτεται, είτε να το ξεκινήσει το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και να μην έχει επεισόδιο την μέρα του τελικού, είτε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, χωρίς να αποκλείεται να πάει και μια εβδομάδα πίσω. Πάντως σίγουρα Survivor θα έχουμε μέσα στον Δεκέμβριο.

Όσον αφορά τις μέρες προβολής αναμένεται να έχουμε 5 με 6 επεισόδια την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν κάθε μέρα! Ο ΣΚΑΙ ποντάρει πολλά στην All Star έκδοση του Survivor και δεν θέλει να αφήνει τους τηλεθεατές χωρίς... καθημερινή προβολή. Όσο για τους παίκτες που θα πάρουν μέρος χτες σας αποκαλύψαμε ποιοι 3 βρέθηκαν στα γραφεία της Ατζούν media και υπέγραψαν για το μεγάλο ραντεβού στον Άγιο Δομίνικο.

Για περισσότερα spoilers σχετικά με το Survivor All Star ακολουθήστε τον Παναγιώτη Παπανικολάου στο Instagram


Πηγή

Διαβάστε επίσης: