Survivor All Star: Αλαλούμ στον Άγιο Δομίνικο – Τuφώνας κατέστpεψε τις εγκαταστάσεις – Reality


Εν αναμονή του Survivor All Star κάθε μέρα έρχεται στα αυτιά μας καταιγισμός πληροφοριών. Κι ενώ η παραγωγή συνεχίζει να ψάχνει άτομα στην Ελλάδα, τα οποία θα πλαισιώσουν τις ομάδες στον Άγιο Δομίνικο (δείτε εδώ ποιος υπέγραψε πριν από λίγη ώρα), στον εξωτικό προορισμό επικρατεί ένας πανικός λόγω τυφώνα!


Διαφ.

Πολύ καλά διαβάσατε, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός που μίλησε στις κάμερες του Super Κατερίνα, τα άτομα της παραγωγής που βρίσκονται εκεί οργανώνουν ξανά από την αρχή τα πάντα!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Διαζύγιο μετά από 10 χρόνια γάμου – Χώρισαν οριστικά Κατερίνα Παπουτσάκη και Παναγιώτης Πιλαφάς

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού για το Survivor All Star

“24 ή 26 άτομα χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το παιχνίδι αλλά θα μπούνε κι άλλοι μετά για να βγει η σεζόν. Έχω μια γενική εικόνα δεν μπορώ να σου πω ποιος έχει υπογράψει και ποιος όχι αλλά έχει σχηματιστεί μια πολύ ωραία ομάδα. Έχω μια είδηση να σας πω, λόγω ενός τυφώνα που πέρασε καταστράφηκαν πάρα πολλές εγκαταστάσεις, οπότε όλη η παραγωγή έχει πέσει με τα μούτρα εδώ και 1,5 μήνα και φτιάχνει καινούργιες πίστες. Θα έχει πολλά καινούργια στοιχεία που θα τους δυσκολέψουν και σωματικά και νοητικά”, αποκάλυψε ο παρουσιαστής.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: