Βιασμός 12χpονης στον Κολωνό: Ο αστuνομικός γνώριζε πώς ήταν ανήλικη! Έχει υπηρετήσει στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου (Video)


Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό. Μάλιστα, όπως μετέδωσε η εκπομπή του MEGA, υπάρχει περίπτωση ο 53χρονος εξανάγκαζε την 12χρονη να επιδεικνύει τον εαυτό της μπροστά στην κάμερα και να την δείχνει σε live streaming.


Διαφ.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» αποκάλυψε στην εκπομπή Live News σχετικά με τον αστυνομικό που φαίνεται να εμπλέκεται την υπόθεση της 12χρονης πως «υπηρετούσε σε μία Υπηρεσάι της ΓΑΔΑ που κατεύθηνε τις αστυνομικές δυνάμεις, ήταν συνδικαλιστής στην ελληνική αστυνομία, όπου και αποχώρησε και παλαιότερα ήταν στην φρουρά σημαντικού πολιτειακού προσώπου».

Γάμο και εγκυμοσύνη ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά: «Αφού με κοιτάτε μέσα στα μάτια θα το αποκαλύψω...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Γάμο και εγκυμοσύνη ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά: «Αφού με κοιτάτε μέσα στα μάτια θα το αποκαλύψω...»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μέσω στοιχομυθίας της 12χρονης με τον αστυνομικό, φαίνεται να αναφέρθηκε ότι είναι ανήλικη και υπάρχουν πληροφορίες ανταλλαγής πορνογραφικού υλικού.

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Το παιδί έχει... Γνωρίζει ότι έχουν συμβεί τραυματικά γεγονότα...» - "Έλυσε" τη σιωπή της η ψυχολόγος της ανήλικης (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό:Καθημερινά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερα νέα στοιχεία από τον εφιάλτη των βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό. Παράλληλα, εξοργίζει η απολογία του 42χρονου που παρουσιάσε σήμερα η εκπομπή «LIVE NEWS». Χωρίς καμία ντροπή, ο 42χρονος κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως η 12χρονη ήταν εκείνη που τον προκαλούσε και πως τον πίεζε να βρεθούν.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Live News, η 12χρονη έχει «ξεκλειδώσει», κατόπιν της πολύτιμης βοήθειας των παιδοψυχολόγων της ΕΛ.ΑΣ. Μάλιστα τις επόμενες μέρες αναμένεται το ανήλικο κορίτσι να αναγνωρίσει μέσω φωτογραφιών όσους ανθρώπους συνάντησε είτε μέσα στο αυτοκίνητο είτε σε οίκο ανοχής.

Η Κωνσταντίνα Κωστάκου είναι η ψυχολόγος που έχει αναλάβει την 12χρονη και μιλώντας στον Κυριάκο Μαντούβαλο είπε χαρακτηριστικά ότι κάθε φορά που καταθέτει το παιδί έχει να δώσε και κάτι καινούργιο στην εν εξελίξει έρευνα που διεξάγεται.

«Το παιδί έχει... Γνωρίζει ότι έχουν συμβεί τραυματικά γεγονότα...»

«Ένα παιδί που ξέρει ότι έρχεται να καταθέσει είναι ένα παιδί που γνωρίζει ότι έχουν συμβεί τραυματικά γεγονότα στη ζωή του. Η 12χρονη έχει εξαιρετική σχέση με εμάς, δεν θα απαντήσω άλλα πράγματα γιατί θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση», ορισμένα από τα λόγια της ψυχολόγου, Κωνσταντίνας Κωστάκου, μέσα από τα οποία επιβεβαιώνεται ο τραυματισμένος ψυχισμός της μικρής.

«Ο χώρος που βρισκόμαστε τώρα είναι ο χώρος προετοιμασίας των ανηλίκων. Όταν ένα παιδί καταθέτει σημαίνει ότι ο ψυχολόγος έχει αξιολογήσει ότι είναι ένα παιδί που έχει απαρτιωμένη και αντιληπτική ικανότητα και μια ψυχική κατάσταση που το βοηθάει να μην καταρρεύσει στη διαδικασία που θα πρέπει να ανασύρει μνήμες. Καταρχάς τα περισσότερα παιδιά καταθέτουν μια φορά. Όταν μιλάμε για παραπάνω από μία καταθέσεις, μιλάμε για συμπληρωματικές καταθέσεις» δήλωσε η κ.Κωστάκου.

«Ένα παιδί που ξέρει ότι έρχεται να καταθέσει είναι ένα παιδί που γνωρίζει ότι έχουν συμβεί τραυματικά γεγονότα στη ζωή του. Η 12χρονη έχει εξαιρετική σχέση με εμάς, δεν θα απαντήσω άλλα πράγματα γιατί θέλω να διατηρήσω αυτή τη σχέση. Δεν θέλω να κλονίσω την εμπιστοσύνη που έχει» πρόσθεσε η Αστυνόμος Β’ Ψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: