45χpονη περιγράφει τον εφιάλτη ποu έζησε στο διαμέρισμα 49χρονου που τη βίαζε επί 24 ώρες: «Όσο περνούσαν οι ώρες έχανα τις αισθήσεις μου…» (Video)


Για πρώτη φορά, ζωντανά στο πλατό της εκπομπής, “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε η 45χρονη μητέρα ενός ανήλικου παιδιού, που βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν πήγε να συναντήσει μετά από ενάμιση χρόνο τον άντρα που γνώρισε μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, ανατριχίλα προκαλεί ο καταγγελλόμενος βιασμός στο Παλαιό Φάληρο τα χαράματα της Κυριακής (23/10) με το θύμα μία 34χρονη γυναίκα να βιώνει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του βιαστή της.


Διαφ.

Ο 49χρονος από τη Θεσσαλονίκη την κρατούσε έγκλειστη στο διαμέρισμά του για παραπάνω από 24 ώρες και τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση υπό την απειλή ενός σκύλου ράτσας πιτ μπουλ.

Γάμο και εγκυμοσύνη ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά: «Αφού με κοιτάτε μέσα στα μάτια θα το αποκαλύψω...»

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Γάμο και εγκυμοσύνη ανακοίνωσε η Φαίη Σκορδά: «Αφού με κοιτάτε μέσα στα μάτια θα το αποκαλύψω...»

"Δεν μπορούσα ούτε νερό να πιω. Κάθε φορά το πιτ μπουλ μου γρύλιζε… Ποτέ δεν μου έδειξε κάτι για να τον φοβάμαι. Ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο συνομιλούσαμε ατελείωτες ώρες. Η διαδικτυακή επικοινωνία μας ήταν φιλική και στοργική…

Όσο περνούσαν οι ώρες έχανα τις αισθήσεις μου. Αισθανόμουν ότι δε θα επιβιώσω από αυτή την κατάσταση. Παρακαλούσα να ζήσω για να δω το παιδί μου… Μετά από ώρες με σήκωσε, μου μάζεψε τα πράγματα για να φύγω. Πριν φύγω, μου τράβηξε το χέρι και θέλησε να πάρει το δαχτυλίδι μου.

Το πήρε με το ζόρι και το έβαλε σε ένα κουτί που ήταν γεμάτο με γυναικεία δαχτυλίδια", τόνισε μεταξύ άλλων η γυναίκα στην αφήγηση της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: