"Βόμβα" Κεpαμέως για 12χρονη στον Κολωνό: «Στο δημοτικό η μητέρα της έλεγε ότι ήταν άρρωστη για να…» (video)


Για έξαρση της βίας μετά την πανδημία, έκανε λόγο η υπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, μιλώντας νωρίτερα στην ΕΡΤ και της εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις έξι». Με την ευκαιρία, δείτε για την ιστορική συμφωνία συνεργασίας των ελληνικών πανεπιστημίων με 30 αμερικανικά.


Διαφ.

Όπως είπε η Νίκη Κεραμέως, τα σχολεία έχουν στελεχωθεί με 3.000 ψυχολόγους.

Πασάς ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η σπιταρόνα που μένει μαζί με τον πατέρα του στην Εκάλη (photos)

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Πασάς ο Άγγελος Λάτσιος: Αυτή είναι η σπιταρόνα που μένει μαζί με τον πατέρα του στην Εκάλη (photos)

«Τα παιδιά πρέπει να ενθαρρύνονται να μιλούν σε ειδικούς», πρόσθεσε.

Η ίδια αναφέρθηκε στον σύμβουλο σχολικής ζωής, το νέο μέτρο που εφαρμόζεται στα σχολεία της χώρας.

Αναφερόμενη στην συνέχεια στην υπόθεση του Κολωνού και τον βιασμό της 12χρονης, μίλησε για μια μαθήτρια που είχε φέτος μόνο μια απουσία, συμπληρώνοντας: «Στο δημοτικό η μητέρα της έλεγε ότι το παιδί ήταν άρρωστο για να καλύψει τις απουσίες».

Μιλώντας για τις φοιτητικές εστίες, η Νίκη Κεραμέως προανήγγειλε αλλαγή του πλαισίου των φοιτητικών εστιών «μετά την επιτυχημένη επέμβαση της ΕΛΑΣ», όπως είπε. Μίλησε ακόμη για ριζική ανακαίνιση των φοιτητικών εστιών στου Ζωγράφου. «Φτιάχνουμε νέες φοιτητικές εστίες σε ολόκληρη τη χώρα», είπε ακόμη. Η ίδια μίλησε και για αύξηση του στεγαστικού επιδόματος αναδρομικά.

Η υπουργός Παιδείας έκανε λόγο για «άνοιγμα» της Ελλάδας στον διεθνή ακαδημαϊκό χάρτη, με αφορμή την άφιξη 30 αμερικανικών πανεπιστημίων που έρχονται στην χώρα μας για να συνεργαστούν με ελληνικά.

Δείτε όλα όσα είπε η Νίκη Κεραμέως στο σχετικό βίντεο:

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: «Δεν είναι συνεργός σε μαστροπεία... Θα αποδειχθεί!» - Βέβαιος ο Απόστολος Λύτρας για την αθώωση της 37χρονης μητέρας (Video)

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Τη βεβαιότητά του πως από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών θα αποδειχθεί ότι η μητέρα της 12χρονης δεν έχει καμία σχέση με την κατηγορία που της αποδίδεται για συνέργεια σε μαστροπεία σε βάρος της ανήλικης κόρης της, εξέφρασε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας. Παράλληλα, μία ακόμη μαρτυρία, γείτονα του 53χρονου στον Κολωνό έρχεται στο «φως» και αποκαλύπτει την συμπεριφορά του προς τη 12χρονη.

«Περιμένουμε από το εγκληματολογικό εργαστήριο να βγουν και τα υπόλοιπα στοιχεία αν είχε σχέση με το σαιτ, -που από την πρώτη στιγμή είπε ότι δεν είχε. Με την άρση του απορρήτου θα αποδειχθεί ότι δεν έχει καμία σχέση -προσέξτε-, με την κατηγορία», είπε στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος.

Έσπευσε να συμπληρώσει ότι αυτό που προκαλεί την κοινή γνώμη είναι πως «έφυγε» από μια μητέρα ο έλεγχος ενός μικρού παιδιού, αλλά δεν κατηγορείται γι’ αυτό.

Σχετικά με τη διαρροή διαλόγου όπου η μητέρα φέρεται να ζητά χρήματα από την 12χρονη, ο κ. Λύτρας τόνισε ότι η μητέρα αναφέρεται σε μια γυναίκα «που δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: