Survivor 5: Αποχώρησε η Σταυρούλα από το συμβούλιο με δάκρυα στα μάτια


Το Survivor είναι, εκτός από όλα τα υπόλοιπα, ένα παιχνίδι στρατηγικής και κάθε παίκτης έχει τη δική του προσέγγιση σε αυτό το κομμάτι, άλλοτε πετυχαίνοντας να κερδίσει την εύνοια του κοινού και άλλοτε βλέποντάς το να του γυρίζει την πλάτη, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να πάρει ξανά το αεροπλάνο για την Ελλάδα.


Διαφ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν δημιουργηθεί στην παραλία δύο κλίκες, οι οποίες τη δεδομένη στιγμή είναι ισομερείς. Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, αυτή που έχει το προβάδισμα, διαθέτει ως ηγέτη τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς προβάλλει ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου, ελπίζοντας έτσι να συμπαρασύρει και την υπόλοιπη παρέα του.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor 5 spoiler 28/6: Αυτός κερδίζει τον αγώνα επάθλου

Στην άλλη πλευρά, πάντως, έχει δημιουργηθεί ένα δυνατό «μέτωπο» εναντίον του, με τον Στάθη Σχίζα, τον Νίκο Γιάννη και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να δίνουν τα πάντα, ώστε η δική τους τριάδα να τα καταφέρει. Στο τέλος, βέβαια, δεν μπορούσαν να αποφύγουν τις υποψηφιότητες, με τους δύο εκ των τριών μάλιστα να κινδυνεύει και γνωρίζουμε, μάλιστα, ποιος θα φύγει από το νησί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Διαβάστε επίσης: