Σπουδαία νέα: Κέρδισε τη μάχη ο ντελιβεράς που ήταν 7 μήνες σε κώμα – Βγήκε από τη ΜΕΘ και κέρδισε τη δίκη


Σπουδαία νέα: Κέρδισε τη μάχη ο ντελιβεράς που ήταν 7 μήνες σε κώμα – Βγήκε από τη ΜΕΘ και κέρδισε τη δίκη


Διαφ.

Βόλος: συνήλθε ντελιβεράς ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο, έπειτα από επτά μήνες σε κώμα,  Το τροχαίο σημειώθηκε επί των οδών Κασσαβέτη – Γιάννη Δήμου στις 9 Οκτωβρίου 2018.



Σύμφωνα με το magnesianews.gr, κατέθεσε ο 50χρονος στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, όπου δικάστηκε μια 27χρονη οδηγός δικύκλου που ενεπλάκη στο ατύχημα και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους, με αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχη για σωματική βλάβη από αμέλεια, επειδή παραβίασε σηματοδότη.

Το χρονικό του τροχαίου και η αποζημίωση στον 50χρονο

Ο 50χρονος εργαζόταν ως διανομέας και οδηγώντας μηχανάκι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλο που οδηγούσε η γυναίκα. Οι δύο οδηγοί εκτιμάται ότι πέρασαν τον σηματοδότη με πορτοκαλί, ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι ο 50χρονος ντελιβεράς δεν είχε άδεια οδήγησης.




Οι δύο εμπλεκόμενοι συναντήθηκαν πρώτη φορά στο Δικαστήριο, καθώς ο άνδρας, όπως αποκάλυψε, νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και επί επτά μήνες βρισκόταν σε κώμα.

Η νεαρή γυναίκα είπε πως δεν επικοινώνησε μετά το τροχαίο με τον 50χρονο επειδή ήταν σοκαρισμένη και η επαφή γινόταν μόνο μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας, η οποία τον αποζημίωσε με 60.000 €.





Πηγή

Διαβάστε επίσης: