Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο (photos)


Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στον επαρχιακό δρόμο Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού – Φουρνάς στη Φθιώτιδα, με ένα από τα οχήματα που ενεπλάκησαν να τυλίγεται στις φλόγες.


Διαφ.

Δείτε επίσης: Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν λάθος μου να φύγω αλλά είχα τρομάξει» - Τι κατέθεσε ο οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε την 21χρονη (Video)

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Τα πάντα έτοιμα για την κηδεία της Μαίρης Χρονοπούλου! Η τελευταία της επιθυμία

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Συγκεκριμένα, ο οδηγός του επιβατικού αυτοκινήτου στο ρεύμα προς Φουρνά, πάνω στη στροφή, βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και εμβόλισε στο πλάι αγροτικό όχημα που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Η σύγκρουση δεν ήταν σφοδρή, ωστόσο ήταν αρκετή ώστε να καταστραφεί το σύστημα ψύξης του επιβατικού αυτοκινήτου και αμέσως να αρπάξει φωτιά. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες σε αυτό πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν, ενώ και το ζευγάρι που επέβαινε στο αγροτικό δεν έπαθε το παραμικρό.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο (photos)

Στο σημείο έφτασαν πυροσβεστικά οχήματα που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς στο όχημα αλλά και σε παρακείμενη δασική έκταση, στην οποία επεκτάθηκε.

Συναγερμός στη Φθιώτιδα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από τροχαίο (photos)

Προανάκριση για το τροχαίο ατύχημα διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σπερχειάδας.

Θανατηφόρο τροχαίο στη Μεσογείων: 28χρονος αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας ο νεκρός - Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο! (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα στη Μεσογείων όταν πεζός χτυπήθηκε διαδοχικά από δύο αυτοκίνητα καθώς προσπαθούσε να περάσει τον δρόμο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, πρόκειται για 28χρονο αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας, τον οποίο αρχικά παρέσυρε ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στο ρεύμα της Μεσογείων προς Αθήνα.

Το χτύπημα ήταν σφοδρότατο -αποκαλυπτικές είναι οι εικόνες του διαλυμένου αυτοκινήτου- και εκτόξευσε τον άτυχο άνδρα στο αντίθετο ρεύμα, όπου τον παρέσυρε το δεύτερο αυτοκίνητο και έχασε τη ζωή του.

Το δεύτερο αυτοκίνητο που παρέσυρε τον 28χρονο στην άνοδο της Μεσογείων ήταν ένα πολιτικό όχημα του Στρατού με οδηγό έναν φαντάρο ο οποίος υπέστη διάσειση και μεταφέρθηκε στο 401.

O αρχισμηνίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Μεσογείων έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο

Κατά πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο άτυχος αρχισμηνίας προσπαθούσε να προλάβει το λεωφορείο που θα τον μετέφερε στην Τανάγρα για να αναλάβει υπηρεσία.

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε κοντά στη γέφυρα του Καλατράβα, κοντά στην υπόγεια διάβαση, με τον 28χρονο ενδεχομένως να επιχείρησε να περάσει τον δρόμο έτσι για να προλάβει το λεωφορείο.

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για την παράσυρση της 21χρονης φοιτήτριας - «Έχει οίδημα στο κεφάλι... Είναι σε μηχανική υποστήριξη» (Video)

Τροχαίο στη Θεσσαλονίκη: Μια 19χρονη, η οποία επέβαινε στο μαύρο αυτοκινήτο, το οποίο παρέσυρε κι εγκατέλειψε αιμόφυρτη την 21χρονη φοιτήτρια στην οδό Εγνατία στη Θεσσαλονίκη, συνέλαβε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη της και να της περάσουν χειροπέδες.

Σε βάρος της 19χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για το συμβάν και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Η 21χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

«Η κατάστασή της είναι τραγική»

Η κοπέλα παραμένει διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, με την ζωή της να βρίσκεται σε κίνδυνο και έχει υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις σε κεφάλι και ορθοπεδικά τραύματα.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασαν οι γονείς της που διαμένουν στα Χανιά της Κρήτης. Η μητέρα της νεαρής φοιτήτριας μίλησε αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου.

«Η κατάστασή της είναι τραγική. Έχει οίδημα στο κεφάλι. Πολλαπλά κατάγματα στο σώμα, αλλά το πρόβλημα είναι στο κεφάλι. Είναι σε μηχανική υποστήριξη, είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Η Αστυνομία δε μας έχει πει τίποτα. Απλά ότι γνωρίζουν τον αριθμό και σε ποιον ανήκει», είπε αρχικά η γυναίκα.

Η νεαρή φοιτήτρια έφτασε βραδινές ώρες στη Θεσσαλονίκη από τα Χανιά για να δει το αγαπημένο της σκυλάκι που αρρώστησε και νοσηλευόταν σε κτηνιατρική κλινική. Στη συνέχεια έδωσε ραντεβού με τη φίλη της στην Καμάρα, όπως είπε η μητέρα της. «Είχε μιλήσει με τη φίλη της. Η φίλη της την περίμενε και μετά επειδή καθυστερούσε πήρε τηλέφωνο και της είπε ένας από τους ανθρώπους ότι ήταν στο ατύχημα».

Η μητέρα της ελπίζει σε ένα θαύμα. «Είναι ένα παιδί πανέμορφο και μέσα και έξω, η χαρά της ζωής πραγματικά. Το όνειρο της ήταν να γίνει κτηνίατρος. Από το Γυμνάσιο ήθελε μόνο αυτό. Ήθελε μόνο κτηνιατρική και τίποτε άλλο έδωσε και πέρασε δεύτερη. Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συμβαίνει, ελπίζουμε σε ένα θαύμα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: