Ήταν το μεγάλο φαβοpί, αποχώρησε αναγκαστικά και τώρα πάει για να κατακτήσει το Survivor All Star!


Και πλησιάζει σιγά σιγά η αγαπημένη σεζόν του Youweekly.gr αλλά και του Vanda’s blog! Οι φανατικοί μας αναγνώστες γνωρίζουν πολύ καλά, πως χρόνια τώρα, είμαστε οι πρώτοι στα spoil του Survivor από άποψη εγκυρότητας και γρηγοράδας και το ίδιο φυσικά θα γίνεται και φέτος που θα προβάλλεται μέσα από τους τηλεοπτικούς δείκτες του ΣΚΑΙ το All Star.


Διαφ.

Ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται στα κεντρικά μας οι πρώτες πληροφορίες. Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγεται καθημερινά σχεδόν πως θα συμμετέχουν στο παιχνίδι ή πως συζητούν με την Acun Media, ωστόσο, εδώ θα μάθετε τα φετινά σιγουράκια, αυτά που έχουν όντως υπογράψει με την παραγωγή.

«Ο μπαμπάς μου είναι σε αμαξίδιο»: Οι τραγικές ώρες της Κατερίνας Καινούργιου! Το θαύμα που έσωσε τον πατέρα της

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

«Ο μπαμπάς μου είναι σε αμαξίδιο»: Οι τραγικές ώρες της Κατερίνας Καινούργιου! Το θαύμα που έσωσε τον πατέρα της

Μόλις πριν λίγες ώρες σας αποκαλύψαμε ένα πολύ δυνατό χαρτί του Τούρκου παραγωγού, που υπέγραψε πριν λίγα 24ωρα και σήμερα - σημειώστε την ώρα: 11:03 - θα σας αποκαλύψουμε ακόμα ένα.

Μπορεί να έχει ειπωθεί πως συζητάει με τον σταθμό αλλά πριν από λίγες ώρες έπεσαν και επίσημα οι υπογραφές. Μιλάμε για έναν παίκτη που συμμετείχε στο Survivor 5, το τελευταίο που προβλήθηκε, και αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω προβλήματος υγείας.

Όταν είχε μπει στο παιχνίδι πολλοί τον είχαν βαπτίσει τον μεγάλο νικητή, κι αν δεν είχε αναγκαστεί να φύγει, ίσως και να ήταν, ποιος ξέρει; Πάντως τα απαραίτητα skills τα έχει σίγουρα.

Φέτος, λοιπόν, όλοι γνωρίζουν πως του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, και ο ίδιος αποφάσισε να την δώσει στον εαυτό του υπογράφοντας το μεγάλο συμβόλαιο!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, λοιπόν, ο... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: