Συντετpιμμένος Σκύλος επισκέπτεται Καθημερινά τον Τάφο του Καλύτερού του Φίλου που Πέθανε Πρόσφατα


Συντετριμμένος Σκύλος επισκέπτεται Καθημερινά τον Τάφο του Καλύτερού του Φίλου που Πέθανε Πρόσφατα


Διαφ.

Την περασμένη εβδομάδα, αυτός ο λυπημένος σκύλος με το όνομα Cesur, έχασε τον άνθρωπό του, τον 79χρονο Mehmet Ilhan, που πέθανε σε νοσοκομείο της Τουρκίας. «Όταν ο πατέρας μου βρισκόταν στο νοσοκομείο κατά τις τελευταίες μέρες της ζωής του, ο Cesur σταμάτησε να τρώει, έπαθε κατάθλιψη,» αναφέρει ο γιος του ιδιοκτήτη του σκύλου.



1

Όταν η οικογένειά του έφερε τη σωρό του στο σπίτι για να τον θρηνήσει, ο Cesur δεν έφευγε από το πλευρό του.

2

Τη μέρα της κηδείας, ο σκύλος οδηγούσε τη νεκρική πομπή μέχρι τον τάφο του Mehmet. Σύμφωνα με το γιο του Mehmet, τον Ali, «κανείς δεν μπορούσε να ακουμπήσει τον σκύλο μέχρι να θαφτεί ο πατέρας μου στον τάφο.»

3

Ο γιος του Mehmet έφερε τον σκύλο στο σπίτι, αλλά τις επόμενες πέντε μέρες συνέχισε να επιστρέφει στον τάφο του πρώην ιδιοκτήτη του Mehmet.

4

Όσοι εργάζονται στο νεκροταφείο αναφέρουν ότι το πρώτο πράγμα που βλέπουν είναι τον σκύλο που έρχεται για να επισκεφτεί τον τάφο του πρώην ιδιοκτήτη του.

5

Ο γιος του Mehmet λέει ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να παρηγορήσει το κατοικίδιο που θρηνεί με τον τρόπο του. «Ο Cesur ήταν ένα πιστό κατοικίδιο, από δω και πέρα θα ζει μαζί μου.»

6

7

8

10

Credit: 9gag


Πηγή

Διαβάστε επίσης: