«Το φινάλε τελικά τον βρίσκει…» – Το spoiler του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες


Ο Βαγγέλης Αλεξανδρήςο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε για τη βάφτιση του γιου του – παραχώρησε μία συνέντευξή εφ’ όλης της ύλης στον Τηλεθεατή και μίλησε για το ρόλο του στις Άγριες Μέλισσες. Ανέφερε ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του ήρωα του και αν το φινάλε τελικά τον βρίσκει μαζί με την Ουρανία.


Διαφ.

Διαφ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή για τις Άγριες Μέλισσες

Μετά τη δολοφονία του Θανάση, ο Κυριάκος φοβάται περισσότερο για τον Μπάμπη;

Βέβαια, ο Κυριάκος έχει πάρει κατάκαρδα το χαμό του Θανάση και φοβάται πάρα πολύ και για το γιο του. Θα μπορούσε να είναι στη θέση του ο Μπάμπης, απλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις. Ο Κυριάκος το αντιλαμβάνεται αυτό και ανησυχεί.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Δύσκολες στιγμές για την Βάνα Μπάρμπα και την 19χρονη κόρη της

Θα τον δούμε να προτρέξει κάποια στιγμή το γιο του να αφήσει την Κορίνα για να γλιτώσει από το μένος του Ακύλα;

Θα τον δούμε σίγουρα να τον παροτρύνει να είναι πιο σώφρων, όσον αφορά το θέμα του στρατού, αλλά τι μπορεί να του πει για την αγάπη;

Ο έρωτας είναι τυφλός και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει καλά ο Κυριάκος, οπότε δεν το πιάνει αυτό το θέμα. Το μόνο που ζητά από τον Μπάμπη είναι να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του, όσον αφορά τη στρατιωτική του θητεία. Τρέμει το φυλλοκάρδιτου πάντως.

Θα μπει μπροστά για να τον προστατεύσει από τον Ακύλα;

Εννοείται πως θα έπεφτε στη φωτιά για τον Μπάμπη. Ο Κυριάκος δεν καταλαβαίνει τίποτα όταν πρόκειται για τα παιδιά του.

Το φινάλε τελικά τον βρίσκει μαζί με την Ουρανία.

Τον είχαμε ακούσει να λέει σε μια σκηνή: “Αυτό το λουλούδι το μυρίζω από όταν ήταν μπουμπούκι”. Και η Ουρανία κατάλαβε ότι, όπου και να πάει, ο Κυριάκος είναι αξεπέραστος, αλλά κι εκείνος είναι εκεί βράχος.

Ήταν έτοιμος να πάει στην Αμερική για χάρη της, κόντεψε να γίνει και κουμπάρος, αρκεί να είναι κοντά της! Θέλει να την προστατεύει, γιατί την αγαπάει βαθιά.

Και μάλιστα για την εποχή του αποδείχτηκε αρκετά προχωρημένος σαν χαρακτήρας.

Ναι, γιατί πάνω από όλα την αγαπάει σαν άνθρωπο. Και μην ξεχνάμε ότι ο Κυριάκος έχει ήδη ένα διαλυμένο γάμο, ένα παιδί από προηγούμενο γάμο, είναι πιο σοφός, είναι πιο πηγμένο το κεφάλι του. Με την Ουρανία είναι οικογένεια, δεν θέλει να το διαλύσει με τίποτα αυτό.

Αν δεν υπήρχαν παιδιά στη μέση και ήταν σε μια διαφορετική ηλικία, ίσως και να μη λειτουργούσε έτσι. Οι συνθήκες, όμως, είναι αυτές που ορίζουν συνήθως τη ζωή μας. Τα ζύγισε και προτίμησε να είναι μαζί.

Ο Μελέτης παραδέχεται τα εγκλήματα του και καταδικάζεται. Οι συγχωριανοί του του δίνουν άφεση αμαρτιών;

Βέβαια, άλλωστε είναι αυτός που “τρώει” το σατανά (Ακύλα). Όλοι από το χωριό νόμιζαν ότι οι πιο κακοί ήταν εκείνος με τον Δούκα, αλλά τελικά υπήρχε κάποιος που ήταν ακόμη πιο κακός, ο Ακύλας.

Στο φινάλε θα πάρει ο κάθε ήρωας αυτό που του αξίζει;

Νομίζω πως ναι, θα επέλθει κάθαρση για όλους τους χαρακτήρες. Οι σεναριογράφοι μας πάνε με το μέτρο του αρχαίου δράματος, οπότε σίγουρα θα έρθει η κάθαρση.

Αποκαλύψεις για το φινάλε των Άγριων Μελισσών έχει κάνει και ο Λεωνίδας Κακούρης

Το πρωί της Παρασκευής 24/6 η κάμερα του «Happy Day» συνάντησε τον Λεωνίδα Κακούρη, λίγο πριν το φινάλε των «Άγριων Μελισσών» (δείτε εδώ το τέλος του Δούκα) και ο ηθοποιός μίλησε για όλους και για όλα. Μάλιστα ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι αυτές τις ημέρες οι ηθοποιοί γυρίζουν τις τελευταίες τους σκηνές.

«Γυρίζουμε τις τελευταίες σκηνές που είναι πολύ συγκινητικές και πολύ δύσκολες. Θα γυριστούν σε δύο ημέρες. Κλείνει ένας κύκλος πολύ ωραίος. Νομίζω ότι δικαίως κλείνει. Έχουμε κάνει ως ήρωες έναν κύκλο όλοι μας. Τελειώνουμε τα γυρίσματα με τον ίδιο ενθουσιασμό με τον οποίο τα αρχίσαμε» είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε και για τα δύσκολα του επαγγέλματος: «Δεν έχουμε εύκολες σκηνές στις “Μέλισσες”. Το σώμα σου μετά από μία έντονη σκηνή, θα ανεβάσει σφυγμούς. Υπήρξε σκηνή που έκανα σχεδόν 2 λεπτά να συνέλθω από την ταχυπαλμία. Πώς θα παραστήσεις την έκρηξη, αν δεν εκραγείς;» δήλωσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: