Survivor 5 – «Ελ Ψεματόρ» ο Μαρτίκας: Σε ρόλο τιμωρού ο Άρης Σοϊλέδης – Έξαλλη η Ασημίνα Χατζηανδρέου (Video)


Survivor 5: Σίγουρος πως αν βρεθεί στον τάκο στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα, θα κερδίσει φάνηκε ο Άρης Σοϊλέδης. Ο ποδοσφαιριστής, μετά το τέλος του χθεσινοβραδινού συμβουλίου του Survivor και αφού οι παίκτες επέστρεψαν στις καλύβες τους, μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους συμπαίκτες του.


Διαφ.

Δείτε επίσης: Survivor 5: «Καμπανάκι» για την Ασημίνα – Η κορυφαία τραγουδίστρια που ήταν… τρελά ερωτευμένη με τον Χρήστο Δάντη

Survivor spoiler 01/06: Θαύμα με Σπύρο Μαρτίκα! Σκάει ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση και τον κρατάει στο Survivor 5!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 01/06: Θαύμα με Σπύρο Μαρτίκα! Σκάει ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση και τον κρατάει στο Survivor 5!

«Και σας λέω κάτι, αν χάσουμε ασυλία, θέλω να με βγάλετε υποψήφιο απέναντι του. Σας το λέω από τώρα» είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου τόνισε πως και εκείνη επιθυμεί το ίδιο.

«Τι κάνανε για να φύγει ο Τάκης; Το ίδιο θα κάνουμε» τόνισε η Ασημίνα και ο Άρης πρόσθεσε: «Σας το ξαναλέω, σε τρεις μέρες θα είναι σπίτι του. Όλα καλά. Θα τον χαιρετίσουμε Και άμα φύγει, να ξέρετε, θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα πανηγυρίσω στο συμβούλιο».

Έξαλλη η Ασημίνα με τον Σπύρο για την αναφορά του στον Χρήστο Δάντη

Μια αναφορά του Σπύρου Μαρτίκα στο μήνυμα που είχε στείλει ο Χρήστος Δάντης, στην σύντροφο του Ασημίνα Χατζηανδρέου έκανε έξαλλη την παίκτρια. Ο φαρμακοποιός αναφέρθηκε σε αυτό κατά το χθεσινοβραδινό συμβούλιο του Survivor. «Δεν πιάνεις το όνομα κάποιου που δεν είναι στο παιχνίδι, δεν τον γνωρίζεις και δεν είναι γνωστό. Δεν αναφέρεις καθόλου. Δεν έπρεπε να το πει καν. Ψάχνει να πιαστεί από κάτι για να ασχοληθεί ο κόσμος μαζί του. Είναι ξεφτίλα» είπε σε έξαλλη κατάσταση η παίκτρια στους συμπαίκτες της.

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

Φουντώνει η κόντρα Σπύρου Μαρτίκα – Άρη Σοϊλέδη

Η κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τον Άρη Σοϊλέδη όλο και φουντώνει με τον φαρμακοποιό να αναρωτιέται στην κάμερα του Survivor αν τελικά έχει συνετιστεί με την τιμωρία που του επέβαλλε η παραγωγή όταν παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας και αν συνεχίζει να τον παραβιάζει.

«Δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο τη χυδαία στάση του Άρη απέναντι μου. Δεν μπορώ να ανεχτώ ότι στέκεται με τόση αγένεια απέναντι μου επειδή αρρώστησα πριν τον αγώνα του Μεξικού, χωρίς καν να γνωρίζουμε ότι το έπαθλο θα είναι το συγκεκριμένο. Γιατί τέτοιο μένος απέναντι μου, Άρη; Λυπάμαι για την επίθεση που δέχομαι η οποία μου βάζει πολλά ερωτηματικά. Πολλές αμφιβολίες για το πώς στέκεσαι τίμια απέναντι σε μια τιμωρία η οποία ίσως δεν σε συνέτισε. Μήπως παρακολουθείς το ότι ανοίγω τα χαρτιά μου στις συνεντεύξεις μου;» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα, ο φαρμακοποιός τους είπε πως: «Δεν μπορώ να ανεχτώ έναν φαταούλα να τα πάρει όλα. Πατώντας επί πτωμάτων. Δεν υπολογίζει τίποτα. Πήγε και ρώτησε ο ίδιος τη γιατρό να επιβεβαιώσει ο ίδιος ότι είμαι άρρωστος».

Αντιδράσεις στο Twitter - Τον βάφτισαν «Ελ Ψεματόρ» τον Μαρτίκα


Πηγή

Διαβάστε επίσης: