«Παιδιά, απεγκλωβίστηκε ο πρωθυπουργός μας…;» – Το Twitter «σταυρώνει» τον άφαντο Κυριάκο Μητσοτάκη (photo) – Πολιτική


Η χώρα διαλύεται λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας και της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένει άφαντος, με το twitter να τον «σταυρώνει»!


Διαφ.
Η χώρα διαλύεται λόγω της κυβερνητικής ανικανότητας και της κακοκαιρίας «Ελπίδα» και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παραμένει άφαντος, με το twitter να τον «σταυρώνει»!Εκατοντάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα αυτ...

Εκατοντάδες πολίτες έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους στην Αττική Οδό. Η χώρα κόπηκε στα δύο το βράδυ της Δευτέρας καθώς έκλεισε η Εθνική Οδός. Οι κεντρικοί δρόμοι της πρωτεύουσας αδιάβατοι. Τα τραίνα σταμάτησαν να κυκλοφορούν και μερικά από αυτά έμειναν εγκλωβισμένα με εκατοντάδες επιβάτες μέσα τους. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να κηρύξει αργία και την Τετάρτη 26/1 καθώς τα πάντα έχουν διαλύσει.

Survivor spoiler 25/01: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πιλίδης!

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ

Survivor spoiler 25/01: ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Γιωρίκας Πιλίδης!

Φυσικά διέρρευσε από το Μαξίμου ότι ο πρωθυπουργός προήδρευσε σε σύσκεψη και στη συνέχεια επικοινώνησε με την Αττική Οδό για να ζητήσει 2.000 ευρώ για τους πολίτες που έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες. Έτσι για να μας φύγει και η απορία για το πού είναι εξαφανισμένος.

Φυσικά η εξαφάνιση του πρωθυπουργού δεν πέρασε απαρατήρητη από τους χρήστες του Τwitter:


Πηγή
Διαβάστε περισσότερα...