Οι Μεγαλύτεροι Σταρ Της Δεκαετίας Του 80 – Θα Τους Αναγνωρίζατε Σήμερα;

Μελ Γκίπσον – Αλκοολισμός

Ο Μελ Γκίπσον, επέστρεψε μετά από μία δεκαετία εκτός Χόλυγουντ. Ήταν ένας σούπερ σταρ του box office της δεκαετία του 80, όμως η συμπεριφορά του εκείνη την περίοδο ήταν κάτι που το Χόλυγουντ δεν μπορούσε να αντέξει. Κάποια περίοδο της ζωής του, του είχε αφαιρεθεί το δίπλωμα καθώς τον είχαν πιάσει να οδηγεί υπό την επήρεια αλκοόλ. Το 2006, απέφυγε με μεγάλο κόπο την φυλακή, όταν πιάστηκε ξανά για το ίδιο παράπτωμα. Ελπίζουμε να έχει τα τηλέφωνα πολύ καλών δικηγόρων, καθώς κινδυνεύει ιδιαίτερα αν συνεχίσει να έχει την ίδια επικίνδυνη συμπεριφορά.

Διαφ.


Διαφ.

Μπιλ Μάρεϊ – Mood Swings

Ο Μπιλ Μάρεϊ βρίσκεται στην βιομηχανία του θεάματος για πάνω από 40 χρόνια. Όλοι τον έχουμε αγαπήσει, ειδικά στις εμβληματικές ταινίες Ghostbusters και Groundhog Day. Όταν βγήκαν αυτές οι ταινίες η καριέρα του απογειώθηκε και για πολύ καιρό ήταν στο νούμερο 1 της λίστας του Χόλυγουντ. Τα τελευταία χρόνια, εμφανίστηκε και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές. Αν και είναι υπέροχος ηθοποιός, είναι γνωστός για την εκκεντρικότητά του και τις αλλαγές στη διάθεσή του, τα οποία σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν προκαλέσει τριβές με συναδέλφους του. Φέτος έκλεισε τα 60 του χρόνια, είναι ιδιαίτερα ενεργός και η προσωπική του περιουσία φτάνει τα 140 εκατομμύρια δολάρια.

Διαφ.


Διαφ.

Ντρου Μπάριμορ – Κατάχρηση ουσιών

Όταν το 1982 βγήκε στις οθόνες η εμβληματική ταινία E.T. the Extra-Terrestrial, η Ντρου Μπάριμορ μας έκλεψε τις καρδιές κι αυτή ήταν μόνο η αρχή. Ήταν περισσότερο από εμφανές, ότι η Ντρου είναι γεννημένη ηθοποιός. Παρόλα αυτά, πέρασε δύσκολα κατά τη διάρκεια της εφηβείας της, εξαιτίας της κατάχρησης ουσιών. Δεν έχουν δημοσιοποιηθεί ή γραφτεί ιδιαίτερες λεπτομέρειες για εκείνη την σκοτεινή εποχή, όμως στο τέλος κατάφερε να βγει νικήτρια κι αυτό είναι κάτι που το ξέρουμε σίγουρα. Σήμερα, έχει τη δική της οικογένεια και κάνει μια δυναμική επιστροφή στο χώρο της υποκριτικής.  

Διαφ.

Κάντε κλικ για να διαβάσετε περισσότερα

Διαβάστε επίσης: